Privathästar

Här följer en kort presentation av våra fantastiska privathästar i stallet.

Alsace

Alsace är en valack född 2006. Han kallas ofta för Asse. Han är ett svenskt varmblod på ca 161 cm i mankhöjd. Han är alltid snäll och glad. Älskar uppmärksamhet och stallmys. Positiv till det mesta men i ridningen är hoppningen det allra roligaste.

Ägare: Emma Andersson

Atlas

Atlas, eller Superponnyn som han också kallas är en stilig New Forestkille på 143 cm. Han är stabil som en klippa och en riktig läromästare som under sina år som skolhäst lärt många barn att rida. Atlas är jätteduktig i dressyren men roligast av allt tycker han det är att hoppa. Hans favoritgångart är helt klart galopp och helst ska det gå undan. Atlas gillar nämligen fart. Och gräs.

Buddy är en palominofärgad valack född 2010. Han är en American quarter horse efter reining hingsten Poco Nifty Man. Buddy tränas i westernridning och tycker det är buskul! Ägare: Susann Andersson

Lorry

Det här är Lorry! Han är en glad kille på 154 cm i manken! Han är pigg, hoppglad, snäll och väldigt charmig!

Lorry kommer från Sjöstjärnans Ridläger, där han står under sommaren!

Lorry kom hem till Caroline och Klara i augusti 2017 och vi hoppas det blir en rolig period med Lorry nu!!
Lorry står även i Spilta 13!

Mistangette

Mistangette är ett 14årigt sto som bott på Råda i 5 år och det är så länge som vi Wallmans har känt henne.

Hon tränas och åker iväg på några tävlingar per år i dressyr men tycker det är grymt kul att hoppa och springa så fort man kan i skogen också!

Misti, som är hennes vardagsnamn, bor längst ner i det bruna stallet bredvid sin bästis Daiquiri. Tillsammans hittar dom på många roliga saker som att springa över Storgärdet i snön med systrarna Wallman på ryggarna

Pachie

Jag heter Pachie och är en 8-årig maxad d-ponny. Jag är oftast pigg, glad och väldigt positiv till det mesta.

Jag älskar att vara ute och busa i skogen, då ska man helst springa så fort man bara kan. Men ett hopp eller dressyrpass kan vara minst lika kul det också!

Jag kommer från sjöstjärnans ridläger och åker därför tillbaka till "sjöis" på somrarna för att gå ridläger.

Suprice

Jag heter Suprice och är ett supersött sto. Jag är en korsning mellan New Forest och Halvblod som älskar att springa... fast bara på hemvägen.

Hoppning är det bästa som finns så länge hinderna inte är läskiga. Jag har världsrekordet i att gå långsamt och mina främsta hobbyer är att äta och sova.

ZaphiraHej, jag är Zaphira Van de Boleemhoeve, ett KWPN sto född 2004. Jag kallas ofta Zaphira eller Zaffi . Jag är av hoppstam efter Heartbreaker och Calvados, men eftersom min ägare Elizabeth är lite feg, så har det mest varit dressyr vi ägnat oss åt . Elizabeth har ägt mig sedan 2013.

Jag gillar att vara ute i skogen och även en Delsjöritt är trevligt att rida till med kompisar. Ibland är Elizabeth lite extra knas så vi skall "rocka sockor" när den dagen är, ha blommor i tränset på midsommar och vad gör man inte för att ens ägare skall bli extra glad .

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub