Samarbeten - sponsorer

SATSA PÅ RÄTT HÄST, BLI SPONSOR FÖR RÅDA RIDKLUBB!

I stallet gror och utvecklas barn och ungdomar i gemenskap. Förmågor som drivkraft och samarbetsförmåga växer sig starka. Våra ungdomar tränas tidigt i att ta ansvar, och gör det också. Visst är det roligt att tävla och bli en riktigt duktig ryttare, men det är kommunikationen och samspelet med hästen som är det viktigaste.

Ridsporten är Sveriges näst största ungdomssport och en av få idrotter där män och kvinnor, unga och gamla tävlar på lika villkor. Över en halv
miljon människor rider regelbundet för motion och tävling.

Genom att bli sponsor stödjer du vår strävan att ge främst barn och ungdomar en aktiv fritid. Råda Ridklubb har 350 ridande medlemmar i ridskoleverksamheten, en majoritet är flickor. Ditt bidrag hjälper oss att hålla en hög nivå på vår verksamhet och hjälper barn och ungdomar att utvecklas i en meningsfull sport.

Bara fantasin sätter gränser och vi utvecklar gärna nya sponsringsalternativ tillsammans med er. Utöver de fasta sponsorpaket vi har skapat är vi givetvis intresserade av att hitta nya spännande vägar som passar just dig.


Kontakta vår sponsorgrupp!
Sofia Erlanddson, 0733-65 60 41 eller Jennie Boqvist, 0733-65 60 40

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub