Ideell insats

Råda Ridklubb är en ideell förening. Det innebär att det är vi medlemmar som tillsammans äger ridklubben och allt som den innehåller. Klubben är alltså beroende av frivilliga insatser. Bäst bli det om vi hjälps åt. Din hjälp är värdefull!

» Idrottsrabatten

Vi medlemmar har de senaste åren haft ett starkt engagemang i att sälja Idrottsrabatten. Detta för att ha möjlighet att dryga ut kassan och ge en "guldkant" på tillvaron, både för hästar och människor. Utdelning av idrottsrabatten sker en gång per termin, i samband med hästutdelning. Idrottsrabatten är fyllt med bra rabatterbjudanden på allt ifrån matkassen, till mode, sport, heminredning och restaurangbesök. Häftet kostar 150 kr och klubben får behålla halva beloppet. För pengarna har vi bl a kunnat köpa nya sadlar och annan utrustning till våra hästar.

» Arbetsdagar

Varje år anordnar styrelsen 4 arbetsdagar. Dessa dagar används för att fixa på anläggningen, allt från att putsa i manegen, till att laga sommarhagar. Vi erbjuder fika och trevligt sällskap. Kom för hela dagen eller några timmar, det finns en uppgift för alla. För mer information om arbetsdagar, håll utkik på vår anslagstavla samt hemsidan.

» Klubbfik

Vårt klubbfik är en samlingspunkt för oss medlemmar, allt från ridande barn och vuxna till föräldrar och syskon. Fiket fyller en viktig funktion för alla våra barn och ungdomar som vistas mycket i stallet. Vårt mål är att fiket ska vara öppet under ridskolans öppettider. För att nå detta mål behöver alla vi som är medlemmar i klubben hjälpas åt. För att jobba i fiket måste du vara 15 år. Detta kan innebära att du som förälder eller syskon behöver hjälpa till.

Fr.o.m HT 2016 kommer det vara obligatoriskt att närvara på en arbetsdag alternativt stå i fiket vid ett tillfälle per medlem och termin! Här bokar du vilken tid du kan hjälpa till:

OBS! Fr.o.m HT 2016 kommer det vara obligatoriskt att närvara på en arbetsdag alternativt stå i fiket vid ett tillfälle per medlem och termin. Klicka här för att boka upp den tid du vill hjälpa till:

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub